Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Nieuws uit Winterberg

Het laatste nieuws van Hotel Herrloh en omgeving
5 feb

Mogen wij u voorstellen?

Mogen wij u voorstellen aan Martin Nordkamp en Annemiek Gunnink.

Zij zullen vanaf nu team Herrloh versterken. En niet zomaar versterken, samen zullen wij met ons vieren Hotel Herrloh tot een nog beter niveau gaan tillen. Kan dat? Jazeker kan dat! Er is altijd ruimte voor verbetering en iedereen heeft weer andere sterke kanten.

Nadat wij (Thomas en Rona) op 1 december 2015 de deuren van ons Hotel Herrloh openden, is het in de loop der jaren steeds drukker en gezelliger geworden in en om het hotel en is ons team Herrloh iedere keer wat meer uitgebreid.

Doordat Martin en Annemiek zich bij ons voegen, zien wij tevens meer tijd vrij komen om weer meer tijd en energie te steken in het organiseren van (sportieve) evenementen, het begeleiden van sportieve activiteiten en weer echt tijd te hebben voor gast contact, dat wat wij zo leuk vinden en goed in zijn. Echter, doordat het bedrijf steeds iets groeit, zowel in oppervlakte als in drukte, kregen wij hiervoor steeds minder tijd.

Martin en Annemiek zullen in de loop van de tijd alle ins en outs van Herrloh leren kennen, met het uiteindelijke doel dat wij het stokje aan hen zullen gaan overdragen. Wanneer dit zo ver is, zullen wij zeker niet ‘verdwijnen’, wij gaan ons nu namelijk nòg meer bezig houden met onze sportieve gasten die via ons nieuwe boekingsportaal www.fietshotelwinterberg.nl hun sportieve vakantie kunnen boeken in het mooiste en beste hotel van het Sauerland 🤗  Tevens liggen er enorm mooie en spannende plannen klaar die nu snel vorm kunnen gaan krijgen, hierover houden wij u uiteraard op de hoogte zodra de tijd rijp is 🤗

Samen met Martin en Annemiek zullen wij, zolang wij helaas nog gesloten moeten blijven, zeker niet stil zitten en een hoop ‘projecten’ gaan oppakken en als die deuren dan straks eindelijk weer open mogen, staan wij met zijn vieren te springen om u weer te verwelkomen 🤗

Wij missen jullie!

Liefs,
Thomas & Rona
Martin & Annemiek
Team Herrloh