Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Wielerarrangement

Wielerarrangement:

2 overnachtingen
Ontvangst met pastalunch
Inclusief ontbijt
1x 3 gangen keuze diner
1x uitgebreide BBQ
Après bike snack
Gratis fietsroutes op gpx bestand
Fietsstalling + schoonmaak
Kleding wasservice
Fietsen en douchen op vertrekdag
Lunch op vertrekdag
Gratis Sauerland Sommer Card
Optioneel:

> Fietsbegeleiding
> Hotel Herrloh fietskleding (koop)

€72,50 p.p.p.n.

meerdere nachten is ook mogelijk.
  • Hotel-herrloh-wielerarrangement
  • ThomasRonaWielrennen
  • Wielrennen Omgeving Winterberg

Wielerarrangement

Dit arrangement bestaat uit 2 overnachtingen en is in overleg te personaliseren. Uw arrangement ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

Dag 1:
U komt rond lunchtijd aan in het hotel, wij ontvangen u en serveren een pasta lunch, waarna u de eerste route kunt gaan fietsen. Bij terugkomst in het hotel, kunt u de racefietsen en/of mountainbikes eventueel afspuiten/schoonmaken met de door ons klaargelegde materialen hiervoor. Hierna kunt u de racefietsen en/of mountainbikes veilig stallen in onze afgesloten garage. Daarna frist u zich op in uw kamer en levert u, indien gewenst, uw wielerkleding bij ons in. Deze kunnen wij voor u in de wasmachine doen, zodat u hier de volgende dag weer in kunt fietsen. Hierna schuift u bij ons aan de bar aan en zullen wij zorgen voor een welverdiende snack en verfrissend drankje. Daarna serveren wij u een 3-gangen á la carte diner.

Dag 2:
’s Ochtends hebben wij een heerlijk uitgebreid en voedzaam ontbijt buffet voor u klaar staan. Eventueel neemt u een banaantje mee voor onderweg zodat u een goede ondergrond heeft om uw tweede route te gaan fietsen. Bij terugkomst kunt u uiteraard weer de racefietsen en/of mountainbikes afspuiten/schoonmaken en stallen in de afgesloten garage. Nadat u zich heeft opgefrist in uw kamer en u uw vuile kleding weer bij ons ingeleverd heeft, zodat wij deze kunnen wassen, steken wij de barbecue voor u aan.

Dag 3:
Uiteraard beginnen wij de dag weer met het uitgebreide ontbijt buffet. Daarna begint u aan de laatste fietsroute van deze dagen. Bij terugkomst in het hotel bieden wij u de mogelijkheid om u nog even op te frissen. Voordat u vertrekt verzorgen wij u een lunch met een kopje soep en een kroketje. Daarna hopen wij dat wij u voldaan uit mogen zwaaien en dat wij u daarna graag nog eens mogen verwelkomen in ons Hotel Herrloh!

Natuurlijk beschikken wij over verschillende prachtige routes door het heuvelachtige Sauerland. Deze kunnen wij u meegeven, eventueel op uw fietsnavigatie zetten of wij kunnen uw zelfs begeleiden tijdens uw tocht. Zelf zijn wij fervente wielrenners en mountainbikers en kennen Winterberg en omstreken inmiddels op ons duimpje. Wij fietsen dus graag met u mee!

Arrangementsprijs voor bovenstaand arrangement: v.a. €43,50 per persoon, per nacht

Uiteraard is dit arrangement in overleg te personaliseren.

Boek het wielerarrangement

Hotel Herrloh Fietskleding
Wist u dat wij ook een Hotel Herrloh Wieler Tenue hebben?! Uiteraard fietsen wij hier zelf in op de racefiets en mountainbike en het zit geweldig fijn! Wij hebben deze laten ontwerpen door MICIO Creative Sportswear en zijn hier erg tevreden over.

Ben jij op zoek naar een nieuwe Wieler outfit en heb je interesse in het tenue van Herrloh?

Deze is bij ons in het hotel te koop en/of via deze website te bestellen.