Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Restaurant

Dineren in ons top restaurant

Wat is er heerlijker dan na een dag vol inspanning, heerlijk neer te strijken in ons restaurant, om daar te genieten van een welverdiend diner naar keuze.

Of u nu bent wezen skiën, snowboarden, langlaufen in de sneeuw , een wandeling heeft gemaakt door het prachtige Sauerland, misschien een flinke fietstocht heeft gemaakt over de vele heuvels in en rondom Winterberg of een dagje lekker bent wezen winkelen op de ‘Sauerland Boulevard’, wij zullen ervoor zorgen dat u in ons restaurant niets tekort komt.

Heeft u zin in een ‘snelle hap’ omdat u diezelfde dag nog terug naar huis moet rijden of wilt u uitgebreid dineren omdat u toch in Winterberg blijft slapen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Op onze menu kaart staat voor ieder wat wils. Jong en oud kunnen bij ons van de kaart kiezen tussen bijvoorbeeld de beste spare ribs van Winterberg, een heerlijk stukje vlees, een prachtige vis of een lekkere pasta. Ook koken wij erg graag voor onze vegetarische en veganistische gasten en houden rekeningen met uw dieetwensen. Voor onze kleine gasten staat niet de frituurpan centraal, maar leuke, verse en gezonde gerechten.

RESERVEER DIRECT!
+49 (0) 2981 92470

Voor onze hotelgasten die een halfpension arrangement hebben geboekt, verzinnen wij iedere dag een nieuw en verrassend 3-gangen diner. Uiteraard serveren wij dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, kunt u komen genieten van een heerlijk kopje koffie met apfelstrudel en ook voor de lunch kunt u bij ons terecht.

Bent u met een grote groep mensen? Laat ons van te voren even weten dat u gebruik wilt maken van ons restaurant, dan zorgen wij ervoor dat het u aan niets tekort zal komen. Laat ons ook uw innerlijke mens verzorgen!

Genieten in het restaurant van Hotel Herrloh!

“Immer Gemütlich”