Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Appartement (4-6 pers.)

Uw Reservering
Check In
Nacht
Check Out
Kamers
Kamer 1
Volwassenen
Kinderen

Appartement met terras

Bedden3
Maximale Gasten6
Wifija
Inclusief Ontbijtja (in Hotel Herrloh)

Ruim appartement voor 4 tot 6 personen, direct aan de piste van Winterberg! Het appartement beschikt over een eigen ingang, 2 grote slaapkamers, een ruime woonkamer met keuken en openslaande deuren naar het terras. In het appartement heeft u een ruime badkamer met stoomdouche en apart toilet tot uw beschikking. Uw auto parkeert u gemakkelijk onder de carport voor de deur.

Het appartement ligt op nog geen 2 minuten lopen van Hotel Herrloh, daarom kunt u van alle faciliteiten van het hotel gebruik maken bij de huur van het appartement. Tevens kunt u gratis gebruik maken van het uitgebreide ontbijt buffet.

Heeft u interesse? Vraag naar de beschikbaarheid via info@hotelherrloh.nl of via +49 (0) 2981 92470.

 

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!