Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Kaminzimmer

Maak kennis met onze ‘Kaminzimmer’

Stelt u zich voor, dat u na een dag vol inspanning fijn terug komt in het hotel en even toe bent aan ontspanning… Dan kunt u plaatsnemen op ons terras, in de bar of in ons restaurant, maar u heeft ook de mogelijkheid om in onze Kaminzimmer neer te strijken.

In deze Kaminzimmer staan heerlijke Chesterfield banken, waarin u onderuit kunt zakken, een smart tv met alle app’s waarop u in kunt loggen en uw eigen film, serie of sportwedstrijd kunt bekijken en staat er een rijkelijk gevulde spelletjeskast, zodat u aan de ruime tafel met uw gezelschap of alleen tot rust kunt komen met een fijn gezelschapsspel. Deze ruimte leent zich perfect voor een aperitief vóór uw diner of digestief ná uw diner en uitbuiken in een gemoedelijke, knusse ruimte.

De vertaling van Kamin, is Openhaard, deze ontbreekt dan ook niet in deze ruimte, waardoor wij het u op de koude winterdagen fijn behaaglijk kunnen maken met een knapperend, warm haardvuur op de achtergrond. Deze Kaminzimmer is uiteraard ook te reserveren voor ‘Private Dining’ of andere privé aangelegenheden.

Ziet u zichzelf er ook al genieten?