Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Thomas en Rona en sinds 1 december 2015 zijn wij de trotse eigenaren van Hotel Herrloh in Winterberg!

Samen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring op de verschillende vlakken binnen de horeca. Toen de overname van Hotel Herrloh op ons pad kwam, hebben wij besloten om onze krachten, ervaringen en kwaliteiten te bundelen en de stap te nemen om ons eigen bedrijf te gaan runnen.

Hotel Herrloh is inmiddels het gehele jaar een goed lopend hotel,
Samen staan wij voor gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit, wij staan achter ons product dat gebaseerd is op gastvrijheid.

Samen met ons flexibele team, dat soms per seizoen zal wisselen, zullen wij zorgen dat het u tijdens uw verblijf in ons hotel aan niets zal ontbreken.
Voor elk seizoen zullen wij ons aanpassen aan uw wensen!

Tevens zijn wij zelf erg sportief en kennen Winterberg en omgeving inmiddels op ons duimpje. Wij helpen u dus graag uw ideale uitje te plannen of u te helpen met routes voor de racefiets, mountainbike, motor, e-bike of wandelend.

Wilt u ons beter leren kennen?

Of u in het voorjaar nu iets actiefs wilt doen, in de zomer een relaxed bezoek wilt brengen aan één van de mooie meren, in het najaar wilt wandelen in het natuurpark Rothaarsteig, met de kinderen naar Fort Fun wilt of in de winter heerlijk wilt komen genieten van de sneeuw… Wij staan voor u klaar met passende arrangementen!

Boek een overnachting