Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Thomas en Rona en sinds 1 december zijn wij de trotse eigenaren van Hotel Herrloh in Winterberg!

Samen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring op de verschillende vlakken binnen de horeca. Toen de overname van Hotel Herrloh op ons pad kwam, hebben wij besloten om onze krachten, ervaringen en kwaliteiten te bundelen en de stap te nemen om ons eigen bedrijf te gaan runnen.

Gelukkig is Hotel Herrloh al een goed lopend hotel, waar wij, als jong gezin, met een frisse kijk, een uniek en nóg bruisender hotel van zullen maken! Samen staan wij voor gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit, wij staan achter ons product dat gebaseerd is op gastvrijheid.

Samen met ons flexibele team, dat soms per seizoen zal wisselen, zullen wij zorgen dat het u tijdens uw verblijf in ons hotel aan niets zal ontbreken. Voor elk seizoen zullen wij ons aanpassen aan uw wensen!

 

Wilt u ons beter leren kennen?

Of u in het voorjaar nu iets actiefs wilt doen, in de zomer een relaxed bezoek wilt brengen aan de Edersee, in het najaar wilt wandelen iin het natuurpark Rothaarsteig, met de kinderen naar Fort Fun wilt of in de winter heerlijk wilt komen genieten van de sneeuw… Wij staan voor u klaar met passende arrangementen!

Boek een overnachting

Wij maken gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Bekijk ons privacy beleid.

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacybeleid
Gratis Sauerland Sommer Card(vanaf 2 overnachtingen)

Bij een verblijf vanaf 2 overnachtingen in ons hotel, ontvangt u van ons de Sauerland Sommer Card!

Nog meer reden dus om uw verblijf te boeken bij het leukst hotel van het Sauerland!

Tot snel?!

Meer informatie