Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Nieuws uit Winterberg

Het laatste nieuws van Hotel Herrloh en omgeving
23 nov

Een veilige wintervakantie in Winterberg

Van veel mensen krijgen wij op het moment de vraag of zij binnenkort wel kunnen komen genieten van al het moois wat Winterberg ons in de winter te bieden heeft.

Gelukkig mogen wij u melden dat wij u deze winter een veilige wintervakantie in het mooie Winterberg mogen gaan bieden!

Een veilige vakantie kunnen wij u bieden, doordat Nordrein Westfalen (het Bundesland waar Winterberg onder valt) de 2G regel invoert. 2G betekend dat wij alleen gasten mogen ontvangen die gevaccineerd of genezen zijn.

Voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 15 jaar geldt deze 2G regel niet. Hiervoor geldt de 3G regel en volstaat een negatieve test ook nog steeds. (Antigen-Schnelltests niet ouder dan 24 uur en PCR-Tests niet ouder dan 48 uur)

Wij zijn enorm blij dat wij op deze manier hopelijk een prachtige winter, met een hoop sneeuw en gezellige, genietende gasten tegemoet mogen gaan, tot snel!!

 

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!