Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Single Room

Uw Reservering
Check In
Nacht
Check Out
Kamers
Kamer 1
Volwassenen
Kinderen

Single Room

Startend Vanaf€50,00 / Nacht
BedTwijfelaar boxspring (1m40m)
Personen1
ZitruimteIn de ruime hal
BadkamerIn de ruime hal
Nederlandse tv-zendersJa
WifiJa

Gezellige éénpersoonskamer met alles wat u nodig hebt: boxspring bed (1.40m), wastafel met spiegel en föhn, flatscreen-tv met Nederlandse zenders en gratis wifi. De badkamer met douche en toilet én nog een extra toilet bevinden zich op de hal, waar zich nog een zitruimte bevindt.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein en kosteloos. In de ochtend kunt u uw favoriete producten van het ontbijtbuffet kiezen.

Kamertarieven
De hotel kamertarieven fluctueren dagelijks, neem daarom contact op via +49 (0) 298192470 of reserveringen@hotelherrloh.nl voor de actuele kamerprijzen. Uiteraard kunt u ook direct boeken op onze website. Voor groepen in combinatie met verschillende arrangementen gelden speciale tarieven. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Hotelkamer prijzen zijn inclusief BTW en service, exclusief verblijfsbelasting (€ 2.50 p.p.p.n.)

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!