Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Bar

Borrelen in onze bar

Wanneer u van plan bent om bij ons te gaan dineren, kunt u ervoor kiezen om eerst een heerlijk aperitief aan onze bar te nuttigen. U kunt kiezen uit verschillende alcoholische en non-alcoholische dranken. Wij hebben een mooie voorraad wijnen, likeuren en speciaal bieren.

Ook na het eten kunt u bij ons heerlijk aan de bar blijven hangen of in onze Chesterfield hoek plaatsnemen om de dag door te spreken, plannen voor de volgende dag te maken of nog een spel uit onze spellenkast te spelen.

Wordt er een belangrijke (voetbal)wedstijd op televisie uitgezonden of wilt u uw favoriete televisie programma zien? Op onze grote flatscreen televisie in de bar kunnen wij dit voor u opzetten en kunt u dit samen met uw vrienden en/of familie, onder het genot van een drankje kijken.

Wij zorgen voor extra gezelligheid door middel van een borrelnootje, een plateau met kaas en worst of een lekkere portie bitterballen!

Genieten in de bar van Hotel Herrloh!

“Immer Gemütlich”

“Een gezellige bar, met leuk personeel, speciaal bier en goede wijnen!”

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!