Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Skiverhuur

Skiverhuur direct in ons hotel

Hoe fijn is het om de skiverhuur direct in het hotel te hebben? Skiverhuur Schneider heeft verschillende locaties en een daarvan zit bij ons in het hotel.

Skiverhuur Schneider beschikt over het nieuwste materiaal en een geavanceerde Zwitserse ski-service robot, die na gebruik uw ski-materiaal weer prepareert alsof het net uit de winkel komt. Niet alleen ski’s en snowboards die door het bedrijf verhuurd worden, maar ook eigen materiaal van wintersporters kan worden onderhouden.

De klant staat centraal bij Skiverhuur Schneider. Indien materiaal niet bevalt, schoenen knellen of omdat het stroef is dan kan het gratis omgeruild worden. Daarnaast krijgen klanten hun geld terug bij blessures of omdat er door omstandigheden geen gebruik gemaakt kan worden van de pistes of loipes. Verder worden helmen en schoenen grondig gedesinfecteerd nadat deze retour zijn gekomen zodat de volgende klant weer met schoon materiaal de piste op kan.

Wanneer u via het hotel de materialen huurt ontvangt u 10% korting.

De skiliften liggen letterlijk 20 meter voor de deur en de skischool Winterberg heeft zijn eigen hut op 50 meter afstand van ons hotel.

Sneeuwzekerheid

Jaarlijks biedt Winterberg 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen. Maar vanwege de hoge ligging van Winterberg sneeuwt het er ’s winters ook geregeld en blijft door de temperatuur de sneeuw behoorlijk liggen. In de wintermaanden is het overdag gemiddeld 2,7 en ’s nachts -1,8 graden Celsius.

“In de wintermaanden is het overdag gemiddeld 2,7 en ’s nachts -1,8 graden Celsius.”

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!