Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Skiverhuur

Ski & Snowboard verhuur Schneider

Hoe fijn is het om de skiverhuur direct in het hotel te hebben? Skiverhuur Schneider heeft verschillende locaties en een daarvan zit bij ons in het hotel.

Skiverhuur Schneider beschikt over het nieuwste materiaal en een geavanceerde Zwitserse ski-service robot, die na gebruik uw ski-materiaal weer prepareert alsof het net uit de winkel komt. Niet alleen ski’s en snowboards die door het bedrijf verhuurd worden, maar ook eigen materiaal van wintersporters kan worden onderhouden.

De klant staat centraal bij Skiverhuur Schneider. Indien materiaal niet bevalt, schoenen knellen of omdat het stroef is dan kan het gratis omgeruild worden. Daarnaast krijgen klanten hun geld terug bij blessures of omdat er door omstandigheden geen gebruik gemaakt kan worden van de pistes of loipes. Verder worden helmen en schoenen grondig gedesinfecteerd nadat deze retour zijn gekomen zodat de volgende klant weer met schoon materiaal de piste op kan.

De skiliften liggen letterlijk 20 meter voor de deur en de skischool Winterberg heeft zijn eigen hut op 50 meter afstand van ons hotel.

Sneeuwzekerheid

Jaarlijks biedt Winterberg 90 dagen sneeuwzekerheid. Van half december tot half maart kan er geskied worden. Het skioord beschikt namelijk over 260 moderne sneeuwkanonnen die ingezet kunnen worden om de natuur een handje te helpen. Maar vanwege de hoge ligging van Winterberg sneeuwt het er ’s winters ook geregeld en blijft door de temperatuur de sneeuw behoorlijk liggen. In de wintermaanden is het overdag gemiddeld 2,7 en ’s nachts -1,8 graden Celsius.

“In de wintermaanden is het overdag gemiddeld 2,7 en ’s nachts -1,8 graden Celsius.”