Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

All-in Arrangement

All-in arrangement:

Aankomst maandag
Vertrek vrijdag
Inclusief ontbijt, lunch & diner
Inclusief drankjes(bier/fris/wijn)*

*tussen 17:00 & 23:00

Gratis Sauerland Sommer Card

€62,50 p.p.p.n.

Wilt u ‘even’ nergens zelf over na hoeven te denken en aan kunnen schuiven voor iets te eten of te drinken? Lekker uit de dagelijkse sleur en uzelf op uw wenken laten bedienen?
Dan bent u bij Hotel Herrloh aan het juiste adres!

Wanneer u uw All-In Arrangement bij ons boekt, komt u op maandag bij ons aan, kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk diner, met uw drankjes (bier/fris/wijn) inclusief tussen 17uur en 23uur en slaapt u in een van onze comfortabele hotelkamers.

De volgende ochtend mag u gebruik maken van het uitgebreide ontbijt buffet, in de middag geniet u van een lunch met uitzicht op de heuvels van het Sauerland, waarna u ’s avonds weer een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt.
Dit ritueel herhaalt zich tot vrijdag ochtend. U verblijft dus 4 nachten bij ons.

Tussendoor gaat u er op uit in het gezellige stadje Winterberg, maakt u een mooie wandeling/fietstocht of blijft u heerlijk hangen op ons zonovergoten terras.

Op vrijdag ochtend vertrekt u na het ontbijt ontspannen en tevreden weer terug naar huis en kunt u de dagelijkse sleur weer aan.

Ons All-in arrangement:

  • Aankomst maandag, vertrek vrijdag
  • Inclusief ontbijt, lunch en diner en drankjes*
    *bier/fris/wijn tussen 17:00 & 23:00
  • €62,50 per persoon, per nacht
  • Excl. Verblijfsbelasting
  • Gratis Sauerland Sommer Card
All-in arrangement boeken
Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!