Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Ons Hotel

Ontdek ons hotel

Ons hotel ligt aan de voet van de berg ‘Herrloh’, direct aan de skischans, de “St. George Schanze”. De skiliften en langlaufloipen en de uitgestrekte wegen en heuvels voor een perfecte ronde op de racefiets, mountainbike, e-bike, motor of te voet direct voor de deur!  Tevens ligt het hotel op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Winterberg. 

Onze Kamers

Ons hotel telt 18 kamers. Van family rooms tot comfort double rooms, maar ook single rooms. Bekijk onze verschillende kamers! 

Bekijk de kamers

Bar

Of u nu komt après skiën met een warme chocolademelk, een biertje of een schnaps òf behoefte heeft aan een après bike snack met drankje; U bent welkom in onze bar.

Bekijk onze bar

Restaurant

Kom dineren of lunchen in ons restaurant, onze koks zetten de beste gerechten op tafel. Probeert u ook eens onze spareribs. 

“Best Spareribs in Town”

Bekijk ons restaurant

De omgeving

Herrloh Hotel Winterberg ligt in de bergen van het Sauerland, omringd door prachtige bossen. Met haar ligging aan de voet van de berg ‘Herrloh’, direct aan de skischans, heeft Herrloh Hotel Winterberg u veel te bieden.
U vindt de “St. George Schanze” , skiliften en langlaufloipen en de uitgestrekte wegen en heuvels voor een perfecte ronde op de racefiets, mountainbike, e-bike, motor of te voet direct voor de deur!
Tevens ligt het hotel op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Winterberg.

Bekijk de omgeving

Kaminzimmer

De vertaling van Kamin, is Openhaard, deze ontbreekt dan ook niet in deze ruimte, waardoor wij het u op de koude winterdagen fijn behaaglijk kunnen maken met een knapperend, warm haardvuur op de achtergrond. Deze Kaminzimmer is uiteraard ook te reserveren voor ‘Private Dining’ of andere privé aangelegenheden.

Lees verder