Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Nieuws uit Winterberg

Het laatste nieuws van Hotel Herrloh en omgeving
29 jul

3 Sterren ***

De inspanning wordt beloond 🙂

Toen wij 4,5 jaar geleden ‘Haus’ Herrloh overnamen, waren wij in de veronderstelling dat het hotel de 3 sterren classificatie droeg. Echter, kregen wij 3 jaar geleden bezoek van de DeHoGa (de Duitse Horecabond) en deze wist ons te vertellen dat deze 3 sterren classificatie al in 1998 afgelopen was…

Na samen een ronde door het hotel gedaan te hebben kregen wij (maar) 2 sterren toebedeeld. Deze worden voor 3 jaar afgegeven. De renovatie van onze hotelkamers stond toen al gepland.

Nu geven wij niet heel erg veel om deze classificatie, het gaat ons meer om de persoonlijke service die wij bieden, dan om het feit of dat wij een bureau om aan te werken op de kamers hebben staan en of wij wel of geen schoenpoetsmachine in de hotellobby hebben staan…

Maar toch… 2 sterren vonden wij eigenlijk wel een beetje jammer…

Gisteren stond de DeHogGa spontaan weer voor onze neus, wij beseften ons niet dat dit alweer 3 jaar geleden was!

Na weer een ronde door het hotel, zijn wij inmiddels 3 sterren waard!

De inspanning wordt beloond 🙂

 

(toch maar eens even checken waar we aan moeten voldoen om 4 sterren te worden)

 

 

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!