Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Nieuws uit Winterberg

Het laatste nieuws van Hotel Herrloh en omgeving
20 mei

Restaurant Herrloh

Als Hotel Herrloh zijn wij flink aan de weg aan het timmeren om onze naam een beetje op de kaart te krijgen in Winterberg en omstreken. Dit lukt ons al aardig : – )

Maar wist u dat Hotel Herrloh ook beschikt over een fantastisch restaurant, met een nog fantastischere chefkok??

Hotelgasten, die als hotelgast vaak tevens gebruik maken van ons á la carte restaurant, kunnen hier al over meepraten. Als hotelgast is het mogelijk om uw verblijf te boeken inclusief halfpension. Naast het uitgebreide ontbijt buffet, geniet u dan ook iedere avond van een heerlijk 3-gangen á la carte keuze menu. U mag dan dus uw eigen menu samenstellen uit onze uitgebreide dinerkaart. Waar mag u dat nou nog meer?!

Maar als u geen hotelgast bent, ben u uiteraard ook van harte welkom om te komen lunchen of dineren bij Restaurant Herrloh!

Op de menukaart staat voor ieder wat wils. Jong en oud kunnen bij ons van de kaart kiezen tussen bijvoorbeeld de beste spare ribs van Winterberg, een heerlijk stuk vlees, een prachtige vis of een lekkere pasta. Ook koken wij erg graag voor onze vegetarische gasten en houden rekening met uw dieetwensen. Voor de kleine gasten staat niet de frituurpan centraal, maar leuke, verse en gezonde gerechten.

De nieuwe liefde van onze chefkok onze ‘Green Egg’ wordt zowel bij mooi weer buiten, als bij minder mooi weer binnen, ingezet om uw stuk vlees of vis nét die speciale smaak mee te geven.

Daarnaast staat er op de dinerkaart altijd een ‘Chef’s Special’ en een ‘Catch’.

Deze 2 opties op de dinerkaart geven ons de vrijheid om u mee te laten genieten van verschillende seizoensgerechten en/of verse vangsten!

Op het moment zijn uiteraard alle gerechten die u maar kunt bedenken met asperges erg gewild, maar voorbeelden van ‘Chef’s Specials’ zijn onze Tex-Mex gerechten zoals de welbekende Burrito’s of Fajita’s. Als ‘Catch’ kunt u denken aan een verse dorade, gamba’s of mosselen.

Staat uw ‘smaak’ er niet bij? Onze chefkok is vaak wel zo creatief om er toch voor te zorgen dat u met een heerlijk gevulde buik weer huiswaarts keert.

Komt u ook een keer proeven bij Restaurant Herrloh?!