Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Fietsverhuur Schneider

Fietsverhuur Schneider Winterberg

Genieten, beleven en uitleven. Het Sauerland biedt met zijn bergen, dalen, rivieren en meren precies de juiste ingrediënten voor een perfecte fietstocht. Sportief fietsen in de Bike-Arena of langs ongebruikte treintrajecten: het Sauerland biedt voor ieder wat wils.

Of u nu gaat downhillen, gaat mountainbiken, gaat wielrennen of met de ‘normale’ of elektrische fiets erop uit gaat in de prachtige omgeving in en om ons Hotel Herrloh, in het hart van het Sauerland… Wij kunnen u verzekeren dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf!
Sportief als wij beide (Thomas en Rona) zijn, zorgen wij ervoor dat wij u in alle opzichten kunnen adviseren en misschien fietsen we soms wel een stukje met u mee!

Wilt u zelf de fiets niet meenemen of heeft u zelf niet de juiste fiets?

Geen probleem!

Huur direct uw fiets bij Bike Schneider Winterberg.

> Bekijk de prijslijst

BOEK UW VAKANTIE!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Nederlanders nog steeds van harte welkom!

Ondanks dat Nederland op code rood staat is Duitsland nog steeds code groen (hartstikke veilig) en bent u vanuit de Duitse overheid van harte welkom!
Een test is enkel verplicht voor diegene die niet volledig ingeënt zijn.

Deze test kunt u in Nederland doen, maar dit is ook gratis (en zonder afspraak) mogelijk bij één van de vele teststraten hier in Winterberg.

Wezenlijk verandert er dus voor u helemaal niets en verwelkomen wij u nog steeds heel graag bij ons in het mooie Winterberg.

Hopelijk tot snel!