Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Elektrische fietsverhuur

Elektrische fietsen huren in het zomerseizoen?

Het zomerseizoen is begonnen!

Het Sauerland is (bij Nederlanders) vooral bekend en bijzonder populair door de wintersportplaatsen Winterberg en Willingen waar in de koude maanden voldoende sneeuw ligt om te kunnen skiën. Het is een bosrijk, heuvelachtig gebied dat aan de noordkant wordt begrensd door het Ruhrgebied en aan de zuidkant door het Rothaargebergte waar, wanneer er geen sneeuw ligt, natuurlijk ook heerlijk gefietst kan worden!

Extreem hoog is het Sauerland niet, maar niets is vlak en tijdens het fietsen kom je verschillende heuvels tegen die een fietstocht flink zwaar kunnen maken! De hoogste berg in het Sauerland is de Langenberg die klimt tot 843,2 meter en is meteen ook de hoogste pukkel van Nordrhein-Westfalen.

Indien u bij ons verblijft en u wilt de omgeving op de fiets verkennen, kunt u uiteraard altijd uw eigen (elektrische) fiets mee brengen, maar wij hebben voor onze gasten vanaf dit zomerseizoen ook elektrische fietsen in de verhuur!

Voor €25,00 per dag huurt u één van onze gloednieuwe Giant elektrische fietsen. Op deze fietsen zit een 500 Watt accu, met deze accu kunt u gemiddeld 80 km fietsen, puur afhankelijk van de ondersteuning die u gebruikt natuurlijk.

Heeft u interesse? Dan kunt u deze vanaf nu vooraf aan uw verblijf reserveren.

DIRECT BOEKEN?