Herrlohweg 3, 59955 Winterberg, Duitsland

Fietsarrangement

Fietsarrangement:

2 overnachtingen
Ontvangst met koffie of thee
Inclusief ontbijt
1x 3 gangen keuze diner
Fietsen veilig en bewaakt stallen
Oplaadpunt voor elektrische fietsen
Gratis fietsroutes op gpx bestand
Gratis Sauerland Sommer Card

Vanaf € 99,- p.p.

  • Hotel-herrloh-fietsarrangement
  • Huur uw elektrische fiets bij Hotel Herrloh

Of u nu gaat downhillen, gaat mountainbiken, gaat wielrennen of met de ‘normale’ of elektrische fiets erop uit gaat in de prachtige omgeving in en om ons Hotel Herrloh, in het hart van het Sauerland… Wij kunnen u verzekeren dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf!
Sportief als wij beide (Thomas en Rona) zijn, zorgen wij ervoor dat wij u in alle opzichten kunnen adviseren en misschien fietsen we soms wel een stukje met u mee!

Mountainbiken in Winterberg

Mountainbiken is één van de populairste sporten in de maanden dat er in Winterberg géén sneeuw ligt. Dit is ook niet zo gek, als je bedenkt dat er enkele honderden kilometers aan mountainbikeroutes in de directe omgeving van het dorp liggen. Je kunt natuurlijk je eigen fiets meenemen als je gaat mountainbiken in Winterberg, maar er zijn in het dorp en de directe omgeving genoeg fietsverhuurbedrijven te vinden waar je voor een schappelijk bedrag een fiets kunt huren.

Wielrennen in Winterberg

Wielrennen is in Winterberg minder populair dan het mountainbiken, maar het gebied rond het dorp leent zich bij uitstek voor lange en minder lange fietstochten. De heuvels in de buurt van Winterberg zijn een stuk minder grillig dan de heuvels in de Belgische Ardennen, maar zeker niet makkelijk.

Het grote voordeel ten opzichte van andere heuvelachtige gebieden in de buurt van Nederland is dat de wegen in de buurt van Winterberg vaak verkeersarm zijn. Hierdoor kun je in alle rust genieten van het prachtige uitzicht dat het Sauerland biedt. Onderweg kom je door prachtige kleine dorpjes met vakwerkhuisjes. Er kan in de buurt van Winterberg een aantal uitgestippelde routes gereden worden. Je kunt ook vrij gemakkelijk zelf je weg vinden op de wegen rond het dorp.

Ons fietsarrangement:

> 2 overnachtingen
> Inclusief ontbijt
> 1x 3 gangen keuze menu
> Fietsen veilig stallen in de garage
> Oplaadpunt voor elektrische fietsen
> Gratis Sauerland Sommer Card

Fietsarrangement boeken